Αρχική

Καλώς ήλθατε στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Διοίκηση και στον Χρηματοοικονομικό Σχεδιασμό για Στελέχη του Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (Executive MBA). Το Executive MBA είναι ένα καινοτόμο Πρόγραμμα σχεδιασμένο για τα σημερινά στελέχη και επαγγελματίες που χρειάζονται να βελτιώσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις τόσο για επαγγελματική, σταδιοδρομία και ανέλιξη όσο και για προσωπική ανάπτυξη.

Γιατί μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών

Γιατί με ένα μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών αυξάνεται η ειδίκευσή σε έναν τομέα ενδιαφέροντος, δίνοντάς ένα σαφές πλεονέκτημα έναντι κάποιου άλλου πτυχιούχου στην πλήρωση θέσεων στην αγορά εργασίας ή την έρευνα.

Ανοίξτε νέες πόρτες στη καριέρα σας

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα προσφέρει γνώσεις που θα επιτρέψει τη στροφή της καριέρας σας σε έναν κλάδο που είναι ιδιαίτερα ευρύς και με μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης στον εργασιακό σας χώρο.

Καριέρα με προοπτικές

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα προσφέρει ένα καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών που προετοιμάζει τους αποφοίτους για ανώτερες θέσεις στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα σε θέσεις που απαιτούν διαχείριση χρηματοοικονομικών μεγεθών και διοικητικό σχεδιασμό.

Γιατί e-MBA

Το e-MBA, θα συμβάλει στην ανάπτυξη των κατάλληλων ικανοτήτων και δεξιοτήτων σχετικών με την οργάνωση, διοίκηση και λειτουργία των Επιχειρήσεων του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, καθώς και στην απόκτηση εξειδικευμένων γνώσεων σε σχέση με την βέλτιστη χρηματοοικονομική στρατηγική κάθε εταιρικής μονάδας.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα  Επικοινωνία Τώρα

Βρείτε μας στα Social Media

Μπορείτε να συνδεθείτε και να δείτε τις δραστηριότητές μας στα κοινωνικά δίκτυα που συμμετέχουμε.